Rize'de Sel : Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.

Rize'de Sel : Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.. Rize'de sağanak yaşılar sonrası meydana gelen sel ve heyelan sonrası son duruma göre 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişiden haber alınamıyor. Güneysu'da ise 1 kişi sele kapılarak kayboldu. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Eve ulaşan ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı. Merkeze bağlı muradiye beldesinde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor.

Şiddetli yağışların görüldüğü rize muradiye'de 3 kişi toprak altında kaldı. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 kişinin kimlikleri belli oldu. Sel nedeniyle 2 kişi yaşamını yitirdi. Rize'de 3 kişi selde kayboldu.

Rize'de sel ve heyelan: Ölü sayısı 7'ye yükseldi | soL haber
Rize'de sel ve heyelan: Ölü sayısı 7'ye yükseldi | soL haber from haber.sol.org.tr
Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evde göçük altında kalanların sayısının 3 olduğu belirtildi. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Rize valiliği, il genelinde meydana gelen aşırı yağış kaynaklı sel ve heyelanlara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Kentte ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları selin sürüklediği moloz, taş ve odunlarla. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'deki sel felaketinden acı haberler!

Merkeze bağlı muradiye beldesinde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor.

Meteoroloji, selin vurduğu rize için yeni uyarı yaptı: Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 kişinin kimlikleri belli oldu. Güneysu'da ise 1 kişi sele kapılarak kayboldu. Rize'de aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel afete neden oldu. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'de sel afetinden en çok etkilenen yerlerden birisi olan çayeli ilçesinin büyükköy köyü'nde de hasarın boyutları gün ağarınca ortaya çıktı. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde 2 katlı ev heyelan sonucu yıkıldı.yıkılan 2 katlı evde oturan. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Rize valiliği'nden yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden itibaren etkisi gösteren şiddetli yağış hayatı olumsuz.

Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden. Rize valiliği, il genelinde şiddetli yağışa bağlı yaşanan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de yaşanan sel felaketinde hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

Rize'de sel ve heyelan: 7 kişi öldü, 1 kişi kayıp
Rize'de sel ve heyelan: 7 kişi öldü, 1 kişi kayıp from i.gazeteduvar.com.tr
Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel ve heyelan meydana geldi. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Sel nedeniyle 2 kişi yaşamını yitirdi. Rize'nin güneysu ilçesinde şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize valiliği, il genelinde meydana gelen aşırı yağış kaynaklı sel ve heyelanlara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

Muradiye'de meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 3 kişiden 1'inin cansız bedenine ulaşıldı, güneysu'da ise 1 kişi. Meteoroloji, selin vurduğu rize için yeni uyarı yaptı: Rize'de sel afetinden en çok etkilenen yerlerden birisi olan çayeli ilçesinin büyükköy köyü'nde de hasarın boyutları gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 kişinin kimlikleri belli oldu. Rize'nin güneysu ilçesinde sel ve heyelan meydana geldi. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel afete neden oldu. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Eve ulaşan ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden. Şiddetli yağışların görüldüğü rize muradiye'de 3 kişi toprak altında kaldı.

Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Şiddetli yağışların görüldüğü rize muradiye'de 3 kişi toprak altında kaldı. Rize'de 3 kişi selde kayboldu. Rize'de yağışların ardından oluşan sel ve heyelan nedeniyle kaybolan 1 kadın vatandaşın cansız bedeni yıkılan bir binanın enkazında bulundu. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor.

Rize'de sel ve heyelan afetinin hasarı gün ağarınca ortaya ...
Rize'de sel ve heyelan afetinin hasarı gün ağarınca ortaya ... from foto.haberler.com
Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel ve heyelan meydana geldi. Rize'deki sel felaketinden acı haberler! Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise.

Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi.

Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde oturan hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evin. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 kişinin kimlikleri belli oldu. Rize'de dün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Köyde grup yolunun birçok bölgesi heyelanlar nedeniyle. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Trabzon merkez ve doğusu ile rize çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış bekleniyor. Kentte ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları selin sürüklediği moloz, taş ve odunlarla. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Rize'de yağışların ardından oluşan sel ve heyelan nedeniyle kaybolan 1 kadın vatandaşın cansız bedeni yıkılan bir binanın enkazında bulundu. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama